SPS - Soudal Panel System


Klik op onderstaande buttons voor de informatie die u nodig heeft:

 
Gevelpanelen bestaan er in alle soorten en maten. Het bevestigen van deze panelen met spijkers en schroeven voldoet niet meer aan de behoefte van de bouwheer die steeds meer waarde hecht aan esthetiek. Het verlijmen van gevelpanelen is hiervoor de oplossing bij uitstek.
 
Om te voldoen aan deze groeiende vraag is “Soudal Panel System” in het leven geroepen. SPS is een hoogwaardig en zeer efficiënt systeem voor het onzichtbaar, geventileerd verlijmen van verschillende gevelpanelen op een aluminium draagstructuur in de woning- en utiliteitsbouw.


De unieke samenstelling van het Soudal Panel System maakt het mogelijk om vele soorten en merken gevel- en wandbekledingspanelen zoals HPL, vezelcement en multiplex op een duurzame en onzichtbare wijze te bevestigen.

SPS Soudabond 670 is een lijmkit speciaal ontwikkeld op basis van Hybrid Polymer Technology. Deze innovatieve technologie zorgt voor de hoogste waarden betreffende hechting, lijmsterkte en elasticiteit om zo te voorzien in de best mogelijke verlijming.

Omdat verlijmde gevelpanelen tientallen jaren probleemloos dienst moeten doen, voorziet SPS in:
1) Zeer goede weerstand tegen wind. Zelfs onder extreme omstandigheden, zoals aan de kust op grote hoogten.
2) Hoge elasticiteit om krimp en uitzetting onder invloed van temperatuur en vocht op te vangen.
3) Zeer goede hechtingswaarden om de panelen langdurig op hun plaats te houden.

Daarnaast zorgt SPS ook voor een veel ruimer scala aan mogelijkheden betreffende ontwerp en creatie. De beperking door ingewikkelde bevestigingsconstructies vormen niet langer een probleem.

Last but not least zorgt SPS voor een veel snellere afwerking waardoor veel tijd en en bijgevolg kosten worden bespaard .

SPS - de sterke kracht achter uw gevelpanelen!